GoPro’s och italienska vingårdar på menyn

Tjena tjena allesammans, hoppas helgen avnöjts med god mat och gott väder!

Något jag upptäckt som jag verkligen börjar tycka är häftigt är det här med ”action”-kameror eller hur man ska benämna dem. Det jag pratar om är såklart GoPro’s och alla dess konkurrenter. Det finns ju en uppsjö av häfta YouTube-videos där man ser surfare, fotbollsspelare, piloter, dykare, rymdfärdkostar, ja till och med hundar med GoPro’s fastspända på ett eller annat sätt. Du kan ju köpa huvudhållare, brösthållare, selfie-sticks, drönare och alla möjliga tillbehör för att då din fotoupplevelse så perfekt och personlig som möjligt.

Själv har jag faktiskt inte så stor koll på detta just nu, men jag är riktigt sugen på att ta och köpa en. Dock har jag sett att priserna kan skilja sig något enormt. Från den första GoPro’n till GoPro Hero 4+ Black Edition så skiljer det ju flera tusentals kronor i pris. Men kan det verkligen vara att den nyaste är så pass mycket bättre. Kan det inte vara så att mittenkameran som är x antal tusen kronor billigare än den senaste duger gott och väl? Så jag tänkte höra med er vad era erfarenheter är och vad ni anser vara det mest prisvärda köpet. Så snälla, ge mig en drös med tips så jag blir lite klokare på vad jag ska införskaffa

Sommaren är ju minst sagt här så just nu så tar jag och familjen det bara lugnt och njuter av sommaren. Dock så sitter vi och planerar när vi tänkte åka till vingården till Italien, så det blir riktigt roligt att ha något att se fram emot!

Jag hoppas ni får en underbar helg och tar hand om er så hörs vi snart igen!

 

/Olle